Over Annelies Hoek

30 jaar catwalk ervaring

Als professioneel mannequin liep ik voor vele labels, merken en couturiers wereldwijd over de catwalk. Daar ben ik me bewust geworden van de impact van houding en beweging op jezelf en op anderen. Mijn kennis en ervaring geef ik nu graag door aan mannen en vrouwen in het dagelijkse leven door middel van een leuke en leerzame workshop op mijn catwalk.

Prachtige shows op onvergetelijke bestemmingen…..

Frank Govers, Ronald Kolk, Addy van den Krommenacker, Erny van Reijmersdal, Sheila de Vries, Frans Molenaar, Edgar Vos, Paul Schulten, Monique Collignon, Oger, Claudia Strater, Jaap Rijnbende, Frans Hoogendoorn, Henriette Dijkinga, Walter van Beirendonk, Pierre Gauthier, Paco Rabanne, Louis Vuitton, Hugo Boss, Tristano Onofri, Krizia, Cerrutti, Ted Lapidus, Krizia, Escada, Bogner, Laurel e.a. 

New York, Parijs, Tokio, Taiwan, Milaan, Stockholm, Hong Kong, Hamburg, Rwanda, Senegal, Ghana e.a. 

Vandaag de dag loop ik nog steeds mee in enkele shows, maar leg ik de focus op het overbrengen van mijn ervaring en vaardigheden.

Labels

Landen

Shows

Eerste indrukken

Ook de impact van houding ervaren?

 

Immers jouw houding verandert jouw manier van denken. En jouw manier van  denken verandert jouw houding. Jouw houding dicteert je hoe je denkt en hoe je je  voelt. En dat straal je dus uit en kan dus simpelweg al  jouw  resultaten veranderen. Dit  alles ervaar je tijdens mijn bijzondere en dynamische workshop. Een belangrijke basis in het leven voor echt iedereen!

  

Annelies Hoek

Annelies Hoek

Zakelijk Catwalk Trainer